Pariwahan Dhaup

Imam & Rina

  • 00Hari
  • 00Jam
  • 00Menit
  • 00Detik

Selasa, 04 Juli 23

وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَرَحْمَةً ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ

Lan saka sawenehe ayat tandha yekti kasampurnaning kekuasaa-Ne Allah, yaiku Panjenengan-Ne wus nitahke tumpra sira kabeh pirang-pirang jodho saka jenis awakiro supaya sira padha tentrem kalawan dheweke lan panjenengan-Ne adamel kesenengan lan rasa asih ana ing antara nira, Sanyata kang mangkono iku temen dadi tandha yekti tumprap wong kang padha gelem mikir.

QS. Ar-Rum 21

Assalamualaikum Wr. Wb.

Khanti nyading sih berkahing Gusti Allah SWT ingkah Maha Asih, Ing pangangkah kawula sagotrah badhe anglaksanakaken pariwahan dhaup saha syukuran anak kulo :

Imam Fatkhur Rofi'i

Putra Kedua dari
Bpk Komari(Alm) & Ibu Dasmi

Rina Nur Amada

Putri Pertama dari
Bpk Sudarman & Ibu Nurnaeni

Winantu sagunging pakurmatan, Nuwun kanthi kanyadong sih Rahmating Gusti Ingkang Maha Asih Keparengo kulo ngaturi rawuh panjenengan sekalian benjing ing:

Akad Nikah

Selasa

0

Juli 2023

Wanci Jam : 09:00 s/d 10:00 WIB

Perum Limus Pratama Regensi
Jl Cendana 8 Blok F10B No 27
RT/RW 006/011 Limus Nunggal,
Cileungsi, kab. Bogor

Resepsi

Selasa

0

Juli 2023

Wanci Jam : 11:00 WIB s/d Selesai

Perum Limus Pratama Regensi
Jl Cendana 8 Blok F10B No 27
RT/RW 006/011 Limus Nunggal,
Cileungsi, kab. Bogor

Manggen Wonten

Perum Limus Pratama Regensi
Jl Cendana 8 Blok F10B No 27
RT/RW 006/011 Limus Nunggal,
Cileungsi, kab. Bogor

Crita Katresnan

berawal keisengan teman kerja, kita tak sengaja komunikasi dan bertemu diawal februari tahun 2020

Selengkapnya

Setelah kenal beberapa waktu akhirnya kita memutuskan untuk komitmen dan saling berjanji untuk setia

Selengkapnya

Di hari itu keluarga kami saling bertemu dan berkenalan, Alhamdulillah berjalan lancar dan kita semua setuju segera menentukan tanggal akad nikah

Selengkapnya

Galeri Poto

Amplop Online

Doa Restu Anda merupakan karunia yang sangat berarti bagi kami. Dan jika memberi adalah ungkapan tanda kasih Anda, Anda dapat memberi kado secara cashless.

permata bank
98715‍63311
Salin

a/n Rina Nur Amada

LOGO-MANDIRI.png
90000‍39355319
Salin

a/n Imam Fatkhur Rofi'i

Kirim Kado

Untuk mengirimkan kado fisik kepada kedua mempelai, dapat anda tujukan ke alamat berikut

Perum Limus Pratama Regensi Jl Cendana 8 Blok F10B No 27 RT/RW 006/011 Limus Nunggal, Cileungsi, kab. Bogor
Salin

penerima: Rina Nur Amada
no wa: 0895410505953

Wijik

Gawe Masker

Njaga Jarak

Ora Salaman

Ora Jagongan Suwe-suwe

Gawe Handsanitizer

Quotes

"Tresno dudu perkoro sepiro kerepe kowe ngucapke, tapi sepiro akehe seng mbok buktike."

Live Streaming

Instagram : @rinanra_

Instagram : @pe_imade

Pandonga Lan Pesen

Pandongo Apik Gawe Nganten

Saperlu paring tambahing donga pangestu anggen kula badhe ngijabaken anak kula, sumrambah ing sadayanipun.

Wusana rawuh panjenangan sekalian badhe handayani saha nambahi bombonge manah kulo, awit saking puniko kulo ngaturaken sanget agunging panuwun. Wassalamu'alaikum Warrahmatullahi Wabarakatuh

Wassalamualaikum Wr. Wb.

Atur Taklim Kulo,
Keluarga Besar Kedua Mempelai

Imam & Rina

Web Invitation created by: